ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας για την αντικατάσταση αυτού. Η Εταιρεία μας θα αντικαταστήσει το προιόν εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την έκδοση του παραστατικού αποστολής (απόδειξη, τιμολόγιο). Η μόνη επιβάρυνση που θα έχετε είναι τα έξοδα αποστολής. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.  Εξαίρεση από το δικαίωμα επιστροφής έχουν τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν ή κατασκευάστηκαν κατόπιν παραγγελίας σας αποκλειστικά για εσάς.
Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν σε εμάς εφόσον:

  • Είναι αχρησιμοποίητα.
  • Η αρχική τους συσκευασία δεν έχει αλλοιωθεί.
  • Δεν έχει αλλάξει η αρχική τους κατάσταση.
  • Μας στείλετε την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς που έχετε.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος εφόσον ο καταναλωτής επιθυμεί την αντικατάστασή του, θα λάβει μέσω  e-mail εκπτωτικό κωδικό κουπονιού ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος, με το οποίο μπορεί να κάνει  νέα παραγγελία ή απλώς να αντικαταστήσει το προϊόν που επιστρέφει.

Τρόποι επιστροφής των χρημάτων σας: Αν η αγορά έχει γίνει με την πιστωτική σας κάρτα, τα χρήματα επιστρέφουν στη κάρτα. Σε περίπτωση που τα έξοδα επιστροφής δεν καταβληθούν από εσάς, το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό ποσό επιστροφής στην πιστωτική σας κάρτα. Αν η πληρωμή του προϊόντος έχει γίνει με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε δικό σας τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εμάς. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή σε περίπτωση που τα έξοδα δεν καταβληθούν από εσάς, το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό ποσό το οποίο θα σας επιστραφεί.

Copyright © 2018 - 2021 Apostolis AV